tijdelijke sluiting inschrijving aanmelden ter adoptie via onze website.

Belangrijke mededeling:

Sinds begin van de corona worden wij dagelijks bericht en ontvangen wij zeer veel aanmeldingen voor inschrijving in ons bestand als zoekende naar een Dobermann via onze opvang of bemiddeling.

Momenteel is de vraag extreem hoog en het aanbod klein, daarom heeft ons team besloten om voorlopig geen nieuwe aanvragen meer in behandeling te nemen . U kunt zich dus niet meer inschrijven voor een dobermann ter adoptie tot nader bericht van onze zijde.

Wij willen eerst de mensen die ook al ver voor de corona zich al bij ons hebben aangemeld voor een Dobermann de kans geven, om voor een 2e kans Dobermann in aanmerking te komen via onze opvang of via de bemiddeling.

Het SDRN-team hoopt op uw begrip hiervoor.

Geef een reactie