Update Kimon

Kimon die sinds zaterdag 30 januari in onze opvang is gekomen, begint al lekker zijn draai te vinden bij het gastgezin.                                                                                                                                                  Hij is inmiddels een stuk meer ontspannen, dit merken wij in heel zijn doen en laten en zien dit ook duidelijk al terug in zijn vacht, veel minder roos. Zowel buiten als binnen is het een hele lieve, makkelijke hond, gek op kriebelen aan zijn oren en maakt graag 1 feest van zijn dekens in zijn mand om vervolgens neer te ploffen als een prins.

Vandaag zijn we met Kimon bij de dierenarts geweest omdat wij naast zijn slechte vacht conditie vooral bezorgt zijn over zijn manier van lopen, stramheid bij het opstaan en hij zijn rechtervoorpoot niet goed belast.                                                                                

Er is duidelijk naar voren gekomen hij lichte artrose heeft aan de achterhand en een heftigere vorm aan zijn rechterschouder en voet.

Hij heeft pijn /onstekingsremmers gekregen, we gaan zijn voeding aanpassen en hem ook ondersteunen met supplementen.

KImon blijft voorlopig nog bij het gastgezin.

Geef een reactie