Update Kimon (sinds 31 januari in onze opvang)

Vrijdag 12 februari zijn we met Kimon bij de dierenarts geweest en hebben we 2 röntgenfoto’s laten maken van zijn rechterschouder en voorpoot omdat we toch zelf ongerust waren over hoe hij zijn poot neerzet.We hebben een boven verwachte goed uitslag ontvangen, nagenoeg geen artrose geconstateerd. Volgens de dierenarts moet hij gaan aansterken op zijn spieren door een eerder opgelopen spier blessure/ spierzwakte.

Super blij zijn we voor Kimon er geen ernstige zaken aan het licht zijn gekomen.

Verder geniet deze geweldige bruine beer van alle 1 op1 aandacht die hij krijgt, voelt zich steeds meer thuis en begint zelfs heerlijk ondeugend gedrag te laten zien om wat lekkers te scoren. Zijn conditie en vacht zien wij ook licht verbeteren.

1 gedachte op “Update Kimon (sinds 31 januari in onze opvang)

  1. Geweldig nieuws en blij voor jullie en de uit eindelijke “forever home” stevige knuffel van Fredo en fam.Bormann.

Geef een reactie