Update Otto (sinds 3 november in onze permanente opvang)

Vandaag ben ik alweer 9 maanden, jeetje wat vliegt de tijd.

Ik kwam op 12 juli als een heel klein kereltje van 3,4 kilo en 8 weken oud bij het opvangadres, er volgde veel medische problemen en dierenarts bezoeken.

Zowel ik als mijn baasje zijn vechters en zo ben ik inmiddels een knappe dober kerel van 31 kilo.

Daar waar ik eerst in achter liep op mijn zus, heb ik inmiddels mijn schade goed ingehaald en dan heb ik het niet over mijn groei. Ik ga zelfstandig op avontuur en loop niet meer onzeker achter mijn zus aan. Ik vind het geweldig om met mijn speelgoed te slepen, favoriet mijn Kong bal en oude spijkerbroek. Puzzelen en zoeken blink ik best in uit, vind ik zelf. Uiteraard kan ik ook geweldig mijn dovemans dobermann oren opzetten, zegt het vrouwtje. O ja, ik heb een voorkeur voor hoog liggen, de eettafel is mijn domein, beetje stiekem.

Otto

Note, Wij krijgen inmiddels vragen of hij nu een nieuw huis zoekt!

Voor Otto zoeken wij geen nieuw thuis, hij blijft in permanente opvang van de SDRN bij het Gastgezin. Deze hebben inmiddels zoveel tijd en energie in hem gestoken om hem zover gezond te krijgen en waar hij nu is en zijn ook stapelgek met hem. Ook zal hij altijd een beetje een zorgenkindje blijven.

Geef een reactie