Update Link (nu Aurelius – Ory voor de vrienden

1 jaar geleden kwam je bij ons. Je was een puppy in gedachten, maar qua lichaam een grote hond. En hoewel je al een hele weg hebt afgelegd, je durft nog steeds puppydingen doen. Zo verdwijnen schoenen steevast de tuin in als je er de kans toe krijgt net als deurmatjes en je hebt ook nog steeds een voorliefde om kussens uit de sofa te stelen en overal rond te dragen.

Je had in begin ook wat moeite met je thuis- en op je gemak voelen. Met geduld, goede zorgen en Bach bloesems kwam hier al snel verandering in. 

Ook voor je grote zus was het een hele aanpassing. Ze vond het in het begin maar niets, want je holde als een gek door de tuin, tegen haar aan botsend en haar omver lopend. Stilaan werden jullie vriendjes of zal ik zeggen “partners in crime”. Al durf je haar nog wel eens uitdagen en dan kan je maar beter snel weglopen. Samen troggelen jullie de buren je dagelijkse koekje af.

Je weet ook maar al te goed dat als we de sleutels van het tuinhuis nemen, er een balspel volgt of Jolly Egg, je favoriete spelletje. Verder ga je graag wandelen, vooral aan het kanaal, waar je rustig de tijd neemt om eendjes en voorbijvarende boten te bekijken.
Nadien val je moe en voldaan in slaap op onze schoot, je houdt echt wel van je comfort.

6 gedachten over “Update Link (nu Aurelius – Ory voor de vrienden

  1. Knappe kerel wat ben jij in een jaar tijd goed ontwikkeld, super nieuws.
    Bedankt jullie zo veel voor hem hebben gedaan en nog steeds doen.
    Hondjes vanuit opvang hebben och altijd een speciaal plekje in ons hart en dan is het extra fijn te weten het goed gaat. Het SDRN team

    • Je had ons gewaarschuwd dat we geduld moesten hebben met hem, veel geduld. Dit is inderdaad zo. Maar het is het zo waard, hij is zo een lieverd.

Geef een reactie