Sandor | zoekt met spoed een nieuw thuis ( reeds gereserveerd)

Sandor is een gecastreerde reu van 7 jaar –   gecoupeerd aan oren en staart – kan mee in de auto – kan paar uur alleen huis   zijn – kan niet met kinderen onder de 12 jaar- Kan niet met andere reuen buiten en binnen- Kan niet met katten.

Sandor is eigenlijk 7 jaar een lieve hond geweest binnen het gezin, hij leefde daar ook met een andere hond samen op de boerderij. Van nature is hij wel altijd een wat onzekere hond geweest. Helaas heeft zich er kortgeleden een bijtincident voorgedaan op een klein kind en nu is het vertrouwen tussen baas en hond verdwenen. Om deze reden word er dan ook een nieuw huis gezocht voor hem en hopen de baasjes hij op een andere plek nog een kans krijgt in een situatie waar hij niet in aanraking komt met kleine kinderen en er geen andere reuen of katten aanwezig zijn. (De huidige baasjes kunnen u en zullen u ook alles eerlijk vertellen over het bijtincident).

Sandor is gewend om in een buitenwijk te wonen en zou dat het liefs ook weer doen, zodat hij niet vaak aan de riem mee uit hoeft.

Helaas heeft Sandor ook last van allergie, omgevingsallergie is er uit de testen gekomen in het verleden. Hij slikt hier voor Apoquel tegen de jeuk. Er is nog nooit een eliminatie dieet uitgeprobeerd bij hem om te kijken het met voeding te verbeteren is iets waarvan wij denken zeker tot de mogelijkheden behoort. (Ook hier zal de eigenaar meer over willen vertellen en het medisch dossier van Sandor ook kunnen overleggen.

Wij hopen er gegadigden zijn die Sandor nog een paar mooie jaren durft te geven.

Geef een reactie