Kimon |in memoriam

Kimon op 31 januari 2021 kwam je bij de SDRN in de opvang, wij vonden jou niet lekker lopen en slecht van conditie. Meerdere keren hebben we jou laten nakijken en zelfs foto’s laten maken van jouw rug en heupen. Alles leek erop je artrose had en gewoon een matige conditie. Ondanks de bevindingen van de dierenarts bleef het opvang adres erg waakzaam en ongerust over jouw algehele gezondheid.  

Je had dagen met ups en downs, tot afgelopen vrijdag het opvangadres je toch wel erg vond verslechteren.

Helaas hebben wij jou vandaag moeten laten gaan, je had een slecht hartritme en veel vocht op de longen en erg kortademig.

Lieve Kimon je hebt de harten van het SDRN-team vanaf dag 1 gestolen. We wilden eigenlijk de aankondiging gaan doen je vanwege je gezondheid in permanente opvang zou blijven.

We gaan je ondanks de korte periode je bij ons was ontzettend missen en zijn je super dankbaar wij jou mochten leren kennen en verzorgen.

Onze dank is zeer groot aan het opvangadres en wensen haar ontzettend veel sterkte met het verlies van Kimon.

Het SDRN team

2 gedachten over “Kimon |in memoriam

  1. Jammer jongen dat het zo moest lopen met jou je had zo’n mooi nieuw thuis gevonden rust zacht je zult wel moe geweest zijn. voor je baasje/bazin heel veel sterkte met dit toch onverwachtte verlies

  2. Veel sterkte toegewenst met je verlies.
    Het biedt waarschijnlijk weinig troost, maar de korte tijd bij jullie zal voor Kimon een heel fijne periode zijn geweest waarin hij heel veel liefde heeft gekregen. Met dit in gedachten zal hij zachtjes zijn ingeslapen.

Geef een reactie