Update Otto in onze permanente opvang.

Ik wil graag even van me laten horen aan jullie, omdat er vele geregeld naar mij vragen en erg begaan zijn met mij en mijn gezondheid.

 Ik doe het allemaal erg goed op het moment zeggen ze hier. Alweer ruim 10 maanden oud.

Ik maak nog steeds goede vorderingen geestelijk, al ben ik wat minder een haantje de voorste als mijn zus Cruella. Ik heb namelijk veel meer tijd nodig bij verandering binnen of buitens huis, dit maakt mij gauw erg onzeker, maar met alle geduld van mijn baasjes kom ik er uiteindelijk wel.   

 Ik kan momenteel binnen ook goed laten zien ik een echt wel een Dober in hart en nieren ben die je achter het behang wil plakken. Zo pik ik erg graag van het aanrecht de vaatdoek, de theedoek van de haak en ja bij de wasmachine assisteer ik ook graag met de vuile was. Hoor ik dan het woord NEE, tuurlijk wel, maar hoe leuk is het als vrouwtje dat nog paar maal mag herhalen.

Mijn gezondheid is gelukkig erg goed momenteel, Ik heb ook al een hele tijd niet meer in huis geplast, zelfs geen klein ongelukje. Wel moet ik weer meer eten zeggen ze, want ik heb weer een beetje groeispurtje in de hoogte.

Zoals jullie zien ben ik gek op het zonnetje, ik ben dan ook heel graag lekker in de tuin aan het rond lummelen en luieren.

Liefs Otto

Geef een reactie