Voorjaars loterij

HOE DOE JE MEE?

Meedoen kan alléén vanaf zaterdag 1 mei 12.00 ’s middags tot zaterdag 15 mei 12.00 ’s middags, door in die periode een of meer loten te kopen voor 10.– euro PER LOT. Je kunt dus ook meedoen met meerdere loten, dan maak je dus ook meer kans op een van de keuze prijzen.

HOE WERKT HET?

Per lot maak je 10.– euro over, rechtstreeks aan de SDRN, ovv. Voorjaarsloterij, op hun bankrekeningnummer NL26INGB0009517192, je naam komt dan op een deelnemerslijst, je dingt mee met de loting even zo veel keer als je loten gekocht hebt. Die lijst verschijnt ook hier.

HOE GAAT DE LOTING?

Op zaterdag 15 mei om 12.00 uur ‘smiddags sluit de actie. Op zondag 16 mei om 12.00 uur gaan er 5 trekkingen van start, dat gebeurt digitaal en wordt gefilmd en hier online geplaatst. De eerste winnaar heeft de eerste keuze uit de 5 prijzen, de tweede uit de 4 overgebleven prijzen, etc. Val je met je lot(en) helemaal buiten de prijzen, dan komt je lot geld tóch ten goede aan de Rescue Dobers van de SDRN. Ik wil daar zelf geen cent van, overigens, ik doe dit uit passie voor de Dobermann.

Prijzen?

voor meer info KLIK HIER

WAT GEBEURT ER VERVOLGENS? Ik stuur de prijs van je keuze naar je toe, de verzendkosten zijn voor mij.

Geef een reactie