Noel | Ik heb baas

Noel is op 22 maart 2021 aangemeld via onze bemiddeling.

Deze kanjer verblijft al weer bijna 6 weken op zijn nieuwe adres in Brummen bij een gegadigde die al lange tijd op zoek was naar een nieuwe kameraad. Helaas had hij met zijn 14 maanden jong al diverse huizen gezien en al wat bijt incidenten op zijn naam staan.

Ondanks zijn hele rugzak gaat het momenteel al stuken beter met hem, het vertrouwen begint weer te groeien. Samen met zijn baas gaat hij er 100% tegen aan om uit te groeien tot een stabiele Dober. Het is nog een lange weg te gaan van samen vallen en opstaan, leren en observeren, maar ze zetten door.

3 gedachten over “Noel | Ik heb baas

  1. Noel, wat fijn dat er iemand is die je niet alleen een fijne nieuwe thuis kan geven, maar ook de tijd en energie wilt investeren om je vertrouwen terug op te bouwen en je de tijd gunt om uit te groeien tot een stabiele en fijne dober.
    Veel plezier samen.

Geef een reactie