De voorjaars loterij, opbrengst een succes.

De voorjaars loterij, een succes ten behoeve van de SDRN kas.

Deze extra inkomsten willen we dan ook graag extra gaan besteden door een aantal kleine financiële, “Hart op de goede plaats SDRN Dobermann Lintjes” uit te delen.

* Een vergoeding aan de SDRN-inventaris bij Nicole thuis voor de pas 2 nieuw gekochte heavy duty benches voor de (opvang) honden. De bench voor Otto hebben wij reeds gekocht vanuit de stichting kas, er was na al de jaren wel eens vervanging van SDRN-dobermann proef materiaal nodig. De andere heeft ze zelf financieel mogelijk gemaakt, dat hoort bij je hobby en inzet voor de dobermanns zegt ze dan.      DAAROM NU, is een mooie gelegenheid deze aan haar terug te betalen vanuit de SDRN kas.

*Een bijdrage schenken aan het baasje van Deus (via onze bemiddeling in 2019) en Darius (geadopteerd april 2020 omdat ze tijdens de opvang zelf verliefd op hem was geworden.)    Het Baasje heeft destijds vrijwillig alle kosten van Darius in de opvang op zich genomen, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn. Nu heeft ze afgelopen periode mega veel extra dierenarts kosten gehad aan dobermann Deus. Hij heeft een operatie ondergaan waarbij zijn milt is verwijderd, deze was voorspoedig verlopen maar een paar uur later omstond er plotseling een heftige bloeding en tijdens deze hersteloperatie bleek hij dus ook nog een bloedstolling probleem te hebben. Gelukkig gaat het momenteel redelijk voorspoedig met zijn herstel. Inzet voor de Dobbers komt van 2 kanten en daarom vinden wij dit een mooie gelegenheid voor een ondersteuning van onze zijde.

*Een bijdrage voor de baasjes van NightVision ten behoeve van zijn aankomende oogoperatie. Ze hebben hem in februari 2021 met 7 maanden jong geadopteerd via een asiel in België, wetende hij problemen had met zijn zicht. De kosten die zouden volgen voor hem, die nemen ze voor lief uit eigen portemonnee. Een Dober een 2e kans bieden vinden wij geweldig, maar zeker een dier met een medisch verhaal. Uit de reeds uitgevoerde onderzoeken is gebleken hij aan 1 oog nog geholpen kan worden. Daarom willen wij graag een steentje bijdrage in de toekomstige gezondheid van Nightvision.

Het SDRN  team wil Con van den Hout die deze Voorjaars loterij weer belangeloos heeft opgezet en alle deelnemers heel hartelijk bedanken.                                               Dankzij jullie deze Lintjes regen.

Het SDRN-team

2 gedachten over “De voorjaars loterij, opbrengst een succes.

Geef een reactie