Dyengo | Gereserveerd

Hallo Doberfans, ik wil zo graag een warme mand.

Ja ik ben inmiddels 11 jaar, zijn het maanden, zijn het jaren, niemand kan dat voorspellen

Waarschijnlijk heb ik een 1 te veel in mijn leeftijd, maar ik heb nog zoveel te geven aan vrolijkheid en liefde. Ik ben een super lieve hond, die gewoon goed is opgevoed, die graag nog gaat wandelen en samen met je op de bank wil hangen. Ik kan in huis met een andere hond, wel van het vrouwelijk geslacht. Katten vind ik helaas geen strak plan.  Kan ook best paar uurtjes alleen zijn.

Ik heb altijd bij dezelfde baas gewoond, mijn baas is overleden en daarom zoek ik met enige spoed nu toch wel een nieuw mens die mij in zijn hart wil sluiten.

(De SDRN is bereid diegene die mij die super warme mand kan geven ook nog wat te ondersteunen.)

Heb je vragen of nog beter, je wil mij een nieuw huis bieden neem dan zo snel mogelijk contact op met de SDRN 06-246 90 460

Geef een reactie