Dyengo

Dyengo is sinds afgelopen zondag 30 mei bij zijn nieuwe thuis.

Korte update, want het is allemaal nog erg pril, wij blijven Dyengo op de voet volgen en zullen geregeld nog wel een update doen, voor nu is het meest belangrijk hij in alle rust op zijn nieuwe plek gaat wennen.

Note, nieuwe baasjes.

Welkom Dyengo, scrollend door facebook zie ik ook de berichten van de doberrescue, en vandaag valt mijn oog op een 11 jaar oude dober die zijn baasje is verloren. ‘s avonds bij het eten bespreek ik het met mijn gezin en dan gaat het toch naar de achtergrond totdat ik twee dagen later een nieuw bericht over hem tegenkom, hierop meld ik mij meteen. 

Na contact over en weer gaan wij met onze 4 jarige RM Daya kijken, Daya geeft wel aan dat wij eigenlijk van haar zijn maar vind het verder wel oké, tijdens de terugreis komen de snoetjes steeds dichter bij elkaar en bij thuiskomst was het meteen spelen. 

Na een goede nachtrust vonden ze beide een ritme waar spelen en rusten werd afgewisseld…Dyengo, wij maken er samen een leuke tijd van.

Namens het SDRN-team willen wij de nieuwe baasjes nogmaals ontzettend bedanken hij de kans krijgt bij jullie in alle rust te wennen aan een nieuw leventje. Ook zijn wij de andere mensen dankbaar die ook mogelijk een hart voor hem wilde openstellen.

4 gedachten over “Dyengo

  1. Geweldig nieuws dit..heel fijn dat hij mogelijk een nieuw warm onderkomen heeft gevonden!
    wij hebben zelf 3 maal een dobermann met rugzakje een nieuw thuis gegeven en hopen met onze laatste (Wixje) nog heel lang fijne tijden te beleven!

    groetjes familie van den Broeke

Geef een reactie