Loterij | trekking 20 juni

Beste vrienden,

omdat we hier (bijna) allemaal Dobermann lovers zijn willen we jullie hulp vragen Regelmatig deden we voor de SDRN https://www.facebook.com/dobermannrescue (Stichting Dobermann Resque Nederland ) een inzamelactie, een veiling, een fotoshoot of wat we nu willen doen….. een loterij.”https://www.facebook.com/Pups4Tees/” is zo aardig om de volgende leuke hebbedingen aan te bieden voor de loterij . Het gaat om 3 items; een petje, een T-shirt en een mondkapje. Kan gekozen worden tussen een naturel of een gecoupeerde versie. Prijs per lot is 2.50 Euro en je mag met zoveel loten meedoen als je zelf wil. De Dobertjes in de recue hopen natuurlijk op heel veel verkochte loten! Hoe gaat het spel in zijn werk…..Je kiest hoeveel loten je wil. bijv; 5 loten dan maak je 12.50 euro over met in de beschrijving “5x loterij”(dan is dit duidelijk herkenbaar voor Albert en collega’s )

Je maakt geld over naar NL26 INGB 0009 5171 92 tnv SDRN Nederland

Per lot maak je kans op 1 item.

We trekken dan op de sluitingsdatum ( 20 juni 2021 om 15.00u) 3 namen uit de pot De eerste die we trekken wint een T-shirt, de 2e wint een petje en de 3e wint het mondkapje.

We hopen allemaal van harte dat we met deze actie allemaal weer een steentje bij kunnen dragen in het prachtige werk dat de stichting doet! Dus aub allemaal , het is een kleine moeite en je krijgt er iets heel leuks voor terug. Wie wil deze prijzen nu niet? Iedereen kan meedoen, vanuit NL, B of andere landen! Alvast bedankt namens de Dobertjes

Inez Oetelaar

Geef een reactie