Otto 365 dagen verder

Vandaag 12 juli-1 jaar geleden kwam je bij de SDRN in de opvang.                             Jeetje 365 dagen verder waar blijft de tijd.  

18 mei vierden wij al jouw 1e verjaardag, maar ook deze dag sta je bij ons weer even extra in het zonnetje.

Als de dag van gisteren, je kwam samen met je zus Cruella en Zira op zondag 12 juli 2020 richting Nederland. O wat was je een kleine smurf, krap 3,5 kilo.    Later volgde er nog een zus en je broer, die reeds in samenwerking met de SDRN al vanuit het nest een nieuw huisje hadden gevonden in Nederland. Je andere broers en zussen zijn in België blijven wonen.

Een hele weg heb je afgelegd, vooral met veel medische problemen en achterstand in je groei, 2 keer hebben wij jou vanuit de opvang aangeboden en beide keren voelde het totaal niet goed bij het opvangadres. Met een aantal weken maakte jij een geweldige groei door, maar je had geen controle over je blaas., ernstige plasproblemen.

Het opvangadres kon en wilde jou niet loslaten, bang hij elders niet de dag en nacht zorg zou krijgen die je nog zo nodig had, de vele dierenarts bezoeken die nog moesten volgen en de hoge kosten die dit meebracht heeft het SDRN-team op 3 november 2020 doen besluiten jou in permanente opvang te nemen van de Stichting.

Een blik door de tijd.

Inmiddels kunnen we de spreuk “LELIJK IN DE WIEG, MOOI IN DE SLUIER “wel degelijk op jou toepassen. Wat ben je reeds een geweldige mooie beer a 32 kilo van een Dobermann geworden. Wel ben je nog steeds erg onzeker in situaties buiten je veilige omgeving, maar daar blijven we in alle rust, stapje voor stapje nog steeds aan werken.

                                                                                                                                            In huis ben je echt een voorbeeld hond, iets we van je zus Cruella niet kunnen zeggen, die is een op een top dame met een mega attitude, zie foto album hahaha. Gelukkig laat jij je totaal niet ondersneeuwen door je zus. Baasje zegt vaak, echte broer – zus verhouding, niet met en niet zonder elkaar kunnen.

Met enige regelmaat zie je ook je zus Zira nog die een dorp verderop woont, voor een heerlijke speel partij. Met het baasje van je broer Max wonende in Den haag hebben we ook zeer regelt contact en ontvangen we leuke updates en foto’s.

Otto en Zira

Wij danken de mensen die de SDRN een warm hart toedragen, hierdoor hebben wij o.a. al jouw hoge dierenarts kosten kunnen bekostigen en jouw gezondheid weer op de rit gekregen. Verder willen we iedereen bedanken, die bij tijd en wijlen Privé naar jou vraagt, echt super fijn.

Ik maak het super goed en laat weer van me horen.

Liefs Otto, Baasjes, zus Cruella en Flodder.

2 gedachten over “Otto 365 dagen verder

    • wat leuk dat jullie ook telkens een update geven over de dobermannetjes.
      en wat een grappige en lieve foto’s. Otto heeft het heel fijn dat zie je zo.
      groetjes anja en marrianne

Geef een reactie