Jaarlijkse Dobermann Loterij

Mogelijk gemaakt door Con van den hout.

WAT IS HET?

Deze Jaarlijkse Dober Loterij kent dit jaar de derde editie ( ter ere van de verjaardag van mijn Dobermann Shadow) en de opbrengst van de verkochte loten (25 euro per stuk) komt 100% ten goede aan de Stichting Dobermann Rescue Nederland, de SDRN.

HOE GAAT HET?

Als je mee wil doen kan dat tussen 13 juli 12.00 uur en 13 augustus 12.00,

Je koopt dan een of meerdere loten, door het lot geld € 25 euro per lot . rechtstreeks over te maken aan de SDRN op NL26INGB0009517192 (o.v,v. Loterij)

WAT WORDT ER VERLOOT?

De hoofdprijs is een schilderij, door mij als kunstschilder te vervaardigen, van uw eigen Dober(s), naar door u zelf aan te leveren fotomateriaal, hetgeen als het klaar is naar u zal worden opgestuurd.

Daarbuiten zijn er 5 keuzeprijzen, dus daaruit kunt u in volgorde van de trekking kiezen welke u hebben wilt.

DE TREKKING:

Op zaterdag 14 augustus worden er 6 digitale trekkingen, gehouden. De eerste winnaar heeft de hoofdprijs. U komt net zo vaak op de trekkingslijst te staan als u loten heeft gekocht. Alle gewonnen prijzen worden naar u opgestuurd.

WAAR GAAT UW LOTGELD HEEN? Naar www.dobermannrescue.me

Con van den Hout.

(9) Con Van Den Hout | Facebook

4 gedachten over “Jaarlijkse Dobermann Loterij

Geef een reactie