Diva GERESERVEERD

update 8 augustus 2021 |Diva in de schijnwerpers. 

Eerdere info : Klik Hier

Hallo lieve mensen mijn naam is Diva en ben een lieve vrolijke meid van 2,5 jaar die dringend op zoek is naar een nieuwe baas, maar blijkbaar schrikken de mensen erg terug van mij, omdat er in mijn verhaal staat dat ik het buiten aan de riem best spannend vind en daarom door mijn onzekerheid uitval naar andere honden.

Ik voel me nu een soort van alleen op de wereld alsof ik de enige hond ben die hier moeite mee heeft.

Ik wil heel graag leren en lekker weer met een baas aan de slag, eventueel met hulp van een hondenschool.  Een baas die bereid is mij in de auto te zetten om even naar een plek te rijden waar ik niet gelijk met veel andere honden tegelijk in aanraking kom en ik even kan wennen. Daar kan ik (na ik mijn nieuwe baas natuurlijk wat beter ken) ook losgelaten worden en wil ik ook best graag spelen met andere honden. Het is puur aan de riem. Doordat ik momenteel door omstandigheden best veel alleen ben en minder mijn energie kwijt kan, ga ik soms na een paar uur blaffen.

Als ik even mijn pluspunten mag noemen:

*Ik ben in huis na een lekkere flinke wandeling een rustige dame, die het liefst heerlijk met de baas op de bank hangt of in mijn mand lig.

*Super vriendelijk naar menselijke visite.

*Ik weet dat de meeste van mijn Dober collega’s niet goed gaan met katten, nou ik heb zelf 3 katten vrienden.

* Als ik in de spiegel kijk, zeg ik vaak tegen mezelf: Wie is die knappe dame? O, dat ben ik zelf!! Wat heb ik toch een lekker figuur en bruine ogen om in weg te smelten.

Ik ben er klaar voor om met jou kennis te maken, jij ook met mij?

Neem dan contact op met ons team, Nicole Jansen 06 246 90 460 (bij voorkeur tussen 10.00 en 17.00 uur) of stuur een mail naar info@sdrn.nl met uw naam, telefoonnummer en motivatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

2 gedachten over “Diva GERESERVEERD

Geef een reactie