Update Shy

Update Shy alias Sito via onze opvang geplaatst in juli.

Even nog een berichtje van ons. Onze kleine tut doet het hartstikke goed. Vanmiddag voor het eerst met Sito op het terras gezeten. We gingen zitten en zonder iets te zeggen ging Sito heerlijk liggen. Alles bekijken. Helemaal trots.

We hebben nog 2x een training en dan zijn de 10 lessen alweer voorbij. De trainster vroeg of ik vroeger ook aan hondentraining heb gedaan. Ik vertelde dat ik bij de Dober vereniging getrained had. Ze moest erom lachen, want bij het volgen heb ik een typisch IPO loopje. Ach ik zie het maar als een compliment. Maar we nemen nog een vervolg cursus. Ze vindt het heel erg leuk…… of gaat het om de beloning de ze krijgt (zalm)! Ha, ha

We gaan nog steeds elke zaterdag de markt over en dat gaat steeds beter. We willen echt dat ze onder de mensen komt.

Gisteren voor het eerst naar het stadspark geweest. Heééél veel honden. De vakantie is nu voorbij, omdat er veel kinderen komen durfde ik nog niet te gaan. Maar ze ging helemaal uit haar bol. De tong hing op haar pootjes.

In september zijn we van plan om een paar dagen naar Texel te gaan. Als er nog plek is.! Wat zal ze genieten op het strand. En wij ook natuurlijk.

Sito en baasjes

2 gedachten over “Update Shy

  1. Met geduld en goede zorgen kan je veel bereiken, dat blijkt maar weer eens uit dit leuke verhaal. Veel plezier nog samen. 🙂

Geef een reactie