4 oktober | Dierendag Loterij

DOE JE OOK MEE AAN DE DIERENDAG-DOBERLOTERIJ VOOR HET GOEDE DOEL, DE SDRN? MET DIE MOOIE KEUZE PRIJZEN?

Loten zijn vanaf heden (22 september) verkrijgbaar

Waar is het voor?

Voor de Stichting Dobermann Rescue Nederland (SDRN).

Wat valt er te winnen?

Vier mooie keuzeprijzen, een hele luxe halsband met strass harten, een leuk speelding, een apart Dober-T-shirt, een doggy bag met kluifdingen, in volgorde van getrokken winnaar kun je zélf je prijs kiezen uit het beschikbare. de trekking gaat digitaal, zal online worden gepubliceerd en zal gehouden worden op trekking zondag 4 oktober, om 12.00 uur ‘smiddags.

Wat kost dat en hoe doe ik mee?

Een lot kost €10 euro,

Rechtstreeks over te maken op de rekening van de SDRN: NL26INGB0009517192, als je meer loten wil kom je even zo vaak op de digitale trekkingslijst te staan ( en maak je dus een grotere kans op een prijs).

Wat zit er voor jou aan? NIKS, geen cent, ik organiseer dit soort acties al diverse jaren, omdat ik stapelgek ben van Dobermanns, ik heb ze zelf al meer dan 25 jaar (zie mijn huidige tweetal onder, bij de halsband-prijs).Ik vind het leuk om te doen. Sterker nog: ik betaal de verzendkosten van de prijzen uit eigen zak. DOE MEE, de actie loopt maar een week!

Con van den Hout

(4) Con Van Den Hout | Facebook

Geef een reactie