Ik zoek baas via dierenasiel Tiel

Reageren kan enkel via dierenasiel

(Wij plaatsen hem enkel op vraag/ in overleg met het asiel, eerder via ons in de bemiddeling gestaan

)https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/…/dierenasiel-tiel

Interesse in deze blauwe man? Stuur dan een mailtje met zoveel mogelijke informatie over uw woon/werk en thuissituatie naar info@dierenasieltiel.nl

Omschrijving: Dit ontzettend mooi mannetje is Scooby (12-04-2019) . Met zijn prachtige en unieke uiterlijk is hij een echte blikvanger. Er is afstand van hem gedaan omdat zijn vorige eigenaren hem niet konden bieden wat hij nodig heeft. Scooby is een onzeker mannetje en heeft een duidelijke maar vooral ook positieve begeleiding nodig. Zeker naar nieuwe mensen is hij in het begin wantrouwend. Een goede introductie is met visite dan ook een aanrader. De taak om te beschermen neem hij af en toe iets te letterlijk. Maar zodra je hem duidelijk maakt dat dit niet de bedoeling is dan legt hij zich hier goed bij neer. Op andere honden reageert hij wisselend. We merken wel dat teven meer de voorkeur hebben dan andere reutjes. Scooby luistert goed en vind het heerlijk om voor je te werken. Een cursus is dus wel echt nodig om met hem te gaan doen. We zoeken voor Scooby mensen die ervaring hebben met Dobers. Die niet midden in een woonwijk wonen. En die met het ventje willen gaan werken.

Geef een reactie