Update Nightvision.

In februari ging jij naar je nieuwe onderkomen, je nieuwe baasjes wisten jij problemen had met je zicht en toch wilde ze ondanks jouw medische probleem 100 % voor jou gaan.

Met de opbrengst van de voorjaars loterij georganiseerd door Con van den Hout hebben wij jullie nog een kleine bijdrage kunnen doen voor de onderzoeken die moesten volgen en hadden we goed hoop je in de toekomst zou kunnen worden geopereerd.

Helaas ontvingen wij onderstaand verdrietige bericht over jou!

Hier kregen we vorige week slecht nieuws: Nightvision kan niet aan zijn ogen worden geopereerd. Ook niet rechts. Jeroen is nog een keer gaan echoën bij de dierenarts in Vugt. Voor we gingen beslissen om rechts te opereren. Maar na heel goed kijken blijkt dat net als links ook rechts een “open” bloedvat zit achter het oog. En dus ook veel risico dat dat bij opereren kapotgaat en het oog vol bloed loopt. Echt super jammer. Hij wordt dus tzt wel helemaal blind. Hopelijk gaat het heel langzaam en wie weet wat ze tegen die tijd weer kunnen. Ze zijn zo knap tegenwoordig  

Ons maakt het verder niks uit, we zijn hem goed aan het leren om te luisteren en zijn oren en neus te gebruiken al kan hij nu nog wel redelijk zien. Ook met fietsen gaat het goed dat vindt hij helemaal leuk.

Elizabeth, Jeroen, nightmare en nightvision

5 gedachten over “Update Nightvision.

  1. Dit nieuws zal wel hard aangekomen zijn, maar heel goed dat jullie samen aan de slag gaan met andere zintuigen om Nightvision een zo fijn mogelijk leven te kunnen blijven bieden.
    Veel sterkte!

Geef een reactie