Ik heb Baas Luna

Luna een teef van 14 maanden.

Op 23 november begon jou zoek tocht naar een nieuwe mand, jeetje wat een overweldigende reacties hebben we op jou mogen ontvangen. Binnen zeer kortte tijd hebben wij jou op gereserveerd moeten zetten en namen we geen nieuwe reacties meer aan.

De 1e kennismaking was voor jou niet de juiste klik, maar bij de 2e was het raak. Jullie zagen elkaar direct wel zitten zondag 28 november. Je bent dan ook de zelfde dag nog mee gegaan naar je nieuwe onderkomen.

De 1e berichten over jou hebben we inmiddels binnen en die zijn behoorlijk positief, inclusief een goede nachtrust. Je plekje heb je al ingenomen op de bank.

Update Luna 4 december 2021

Het is nu bijna een week na de verhuizing van Luna. Het gaat ontzettend goed met haar. Van een tikkie onzeker in het begin naar een prima zelfverzekerde dame nu. We weten zeker dat ze ons vertrouwd en accepteert. Ze is stabiel en heeft zich inmiddels behoorlijk aangepast. Spelen met onze pup moeten we wel in de gaten blijven houden/ begeleiden want ze spreekt iets te vaak met haar poten. Is ook normaal voor een Dober. Toch doet ze ook weer heel erg moederlijk met hem. Beide samen zijn echte partners in crime .

Verder ben ik helemaal voor haar gevallen. Ze is zo’n ontzettende aanhankelijke lieverd.Met haar vorige baasje houd ik regelmatig even contact. Hij vindt dat erg belangrijk en ik vind dat ook gepast nadat hij met veel verdriet afstand moest doen van haar.

Tot slot, ben ik heel blij met jou dat je ons in contact hebt gebracht en nogmaals enorm enorm enorm bedankt!!!! Jullie zijn goud waard met het hart op de juiste plaats!!!!! Door jullie inzet worden veel Dobers gered!!

1 gedachte op “Ik heb Baas Luna

Geef een reactie