Update| De 2 knappe dames in opvang

Ik heb baas | Pucca

Gereserveerd | Cleo

23 december net voor de feestdagen zijn jullie bij de SDRN in opvang gekomen.

Meiden wat zijn wij trost op jullie, in zo’n korte tijd al heel goed aangepast en vorderingen gemaakt in jullie gedrag.

Dochterlief Pucca is inmiddels gewend aan haar halsband en riem en loopt al vrolijk mee zonder in de ankers te gaan. Wil open en vrolijk spelen en weet dat opspringen als een dwaze geen vruchten afwerpt, maar laag blijven goed wordt beloond. Je reageert goed op de dagelijkse beslommeringen in huis.

Moeder Cleo vindt het geweldig om zelfstandig heerlijk te snuffelen in de tuin en als je samen met haar een balletje gooit zie je het geluk op haar koppie.

Beide ervaren wij als zeer leergierig en heel dankbaar.

Jullie waren aan de magere kant toen we jullie ophaalden, direct op goede kvv gezet meerdere keren per dag. En jeetje ook hier zijn de resultaten inmiddels al goed te zien, minder ribben en zelf alweer kleine mooie gespierde billen.

De dierenarts is ook tevreden over jullie, Moeder is inmiddels volledig ingeënt en dochter heeft haar 2e pup vaccinatie gehad, nu wachten op nummer 3 en dan ook ben jij helemaal op schema met vaccineren.

Eerdaags zullen jullie vast klaar zijn om te gaan vertrekken naar een nieuw for ever onderkomen.

2 gedachten over “Update| De 2 knappe dames in opvang

Geef een reactie