Update Aron

Aron is via onze bemiddeling in januari 2020 naar zijn nieuwe onderkomen gegaan. Je moest gedwongen op zoek naar een nieuwe baas, jouw eigen baasje was overleden. De buurvrouw heeft zich jouw lot aangetrokken en de SDRN ingeschakeld.

Al snel vond jij een nieuwe mand.

En nu 2 jaar later mochten we weer een super fijn bericht ontvangen, hoe blij ze me jou zijn. Aron is nu bijna twee jaar bij ons. Vanaf de eerste dag gedroeg hij zich alsof hij hier altijd geweest was. Aron is onze 5e Dobermann en gezien mijn leeftijd wilde wij geen pup meer nemen. Via de SDRN kwam Aron op ons pad, geen baas en mand meer. Na kennisgemaakt te hebben besloten dat hij bij ons mocht komen wonen.             

Een goede keus!

Aron is nu 9 jaar maar gedraagt zich als een Dober van 4 jaar, vol levenslust en enthousiasme, is hij aan zijn tweede leven begonnen.

Kortom een lieve erg aanhankelijke Dober. Ik heb er weer een schaduw bij. Wij zijn nog dagelijks heel erg blij met Aron en ik denk hij ook met ons.

P. de Visser

Geef een reactie