Ik heb baas | Lucie

Voordat je bij ons werd aangemeld hadden jouw bazen eerder een ander onderkomen voor jou gevonden, helaas bleek je totaal niet alleen kan zijn en hebben ze jou na een week teruggebracht bij jouw 1e baasje.

Opnieuw moest er een zoektocht voor jou gestart worden, helaas net voor de feestdagen en een verhaal je niet alleen huis kan zijn heeft er waarschijnlijk voor gezorgd er helemaal geen reacties op jou binnen kwamen. Wij brachten jou veel onder de aandacht.

Joeppie in het nieuwe jaar had jij geluk, je kon al op 2 januari mee om kennis te maken bij je mogelijk nieuwe baasje. Jouw reis begon vanuit België weer naar Nederland. Er was een klik, ze hebben jou daar gelaten.

Inmiddels zijn we 2 weken verder en begin je lekker je draai te vinden in je nieuw omgeving. Je hebt nog veel te leren en bent een heerlijke spring in het veld.                   Het alleen zijn is inderdaad voor jou een heel groot drama, gelukkig hoeft dit nu bijna niet en ga je graag mee in de auto als er een boodschap gedaan moeten worden. Ook is er hulp binnen de familie om alles zo goed en rustig mogelijk voor jou te gaan opbouwen.

2 gedachten over “Ik heb baas | Lucie

Geef een reactie