IK ZOEK BAAS | SDRN 19 JAAR (12 februari)

Ik zoek baas

Ik ben een zeer aantrekkelijk pakket hond, mijn bouwstenen zijn gemaakt voor een eigenaar met veel geduld, ik vraag wel een paar uurtjes tijd van je om mijn gehele geweldige karakter te onthullen, mijn kleur is black and tan, ik ben gecoupeerd aan oren en staart, ik kan met alles en iedereen goed omgaan, ik ga akkoord met ieder geweldig plekje in huis als het maar in het zicht van de baas is!

Wil jij mij adopteren en een forever home geven?

Schrijf je dan gauw in bij de SDRN-loterij ten behoeve van hun 19-jarige bestaan.

Inschrijven kan van 10 februari t/m 12 februari 16.00 uur.

Trekking winnaar 12 februari 19.00 uur.

DOE MEE EN WIN!

Kosten € 7,50 per lot/ inschrijving over te maken naar Stichting Dobermann Recue Nederland o.v.v. SDRN 19 jaar op rekeningnummer NL26 INGB 0009 5171 92  

Hoe meer inschrijvingen je doet, hoe meer kans je maakt!!

(Bij meerdere inschrijvingen op 1 naam, kom je dus ook meerdere keren in de trekkingslijst te staan.)

Word jij mijn nieuwe baas?

Geef een reactie