Update Dyengo

Update Dyengo

30 mei 2021 was voor jou een dag waarop je na het verlies van jouw baasje op 11 jarige leeftijd naar jou nieuwe onderkomen ging.

Inmiddels bijna een jaar later, heb je jouw nieuwe baasjes al 2 keer heel erg laten schrikken, 1 keer met een heftige darm infectie/operatie en nu afgelopen maand kreeg je een enorme bult onder je oksel. Het bleek een vetbult, flinke ontsteking. Een pittige kuur moest je ondergaan, maar je bent gelukkig weer momenteel helemaal de oude heer.

Samen met de dame Daya kunnen jullie de boel nog goed op zijn kop zetten. Jullie zijn partners in crime en verzinnen nog heerlijke eigenwijze Dober streken. Je bent soms een beetje de weg kwijt, maar ja dat wordt je dik vergeven als inmiddels flinke senior.

Je geniet van iedere dag.

2 gedachten over “Update Dyengo

Geef een reactie