Ik heb baas | Zohra

Zohra is een teefje van 5,5 jaar.

Een aantal maanden geleden ontvingen wij een telefoontje van een meneer, hij was zijn Dobermann onlangs verloren, dit was zijn 8e exemplaar. Zeer verdrietig om het verlies van zijn trouwe maatje. Maar o zo verdrietig, er nu niemand meer bij je is die je de hele dag schaduwt. Bijna niet meer buiten komen, want ja wat is je doel nog zonder hond.                                                                                                                                                    

Zijn vraag was dan ook heb je voor mij weer een nieuwe kameraad, natuurlijk wel eentje een beetje op leeftijd, want dat ben ik zelf ook.

Helaas we konden meneer niet verblijden. Bijna wekelijks belde hij ons team op, heb je al een knapperd voor me, ik kijk ook 2x per dag op jullie site. Iedere keer weer een teleurstelling in zijn stem, maar samen even gezellig kletsen over het geweldige ras, geeft weer goede moed.

Het gemis zo groot, er wordt zelfs een huisbezoek bij Nicole afgelegd om toch even Dobermanns te kunnen knuffelen. Daar waren ze hier natuurlijk wel voor in!

Wat meneer niet wist, ik s’ morgens een telefoontje had ontvangen er een oudere Dober dame dringend opzoek was naar een nieuw onderkomen. Ja, het moet zo zijn was mijn gedachte, deze is vast voorbestemt. Dit zou wel eens een top match kunnen.

Geloof me, kippenvel moment! Wat kan een mens in 1 klap een geluk uitstralen, bij het krijgen van het nieuws, ik mogelijk een nieuwe aanwinst voor hem had.

Voor zohra geen lange zoektocht in het vooruitzicht.

De zelfde dag nog hebben de oud-eigenaar en meneer contact gehad. Een dag later zijn ze elkaar tegemoet gekomen halverwege de route en heeft de overdracht plaats gevonden.

Inmiddels verblijft Zohra al weer een paar dagen bij haar nieuwe mand.  Het al gaat boven verwachting goed. Meneer heeft de 1e nacht heerlijk bij haar geslapen op de bank. Meneer is zielsgelukkig en gaat weer heerlijk op pad mijn zijn trots aan zijn zijde.  

Wij vinden het een top verhaal.

Wordt vervolgd!

2 gedachten over “Ik heb baas | Zohra

Geef een reactie