Ik heb baas | Chase

Chase een reu van 2,5 jaar.

Wegens omstandigheden was je terug gekomen bij de fokster. Jouw papa en mama woonden daar ook nog. Met moeder ging samen het allemaal prima, enkel met vader liep de spanning meer en meer op. Dit wilden ze zeker niet laten escaleren.

De fokster deed daarom een beroep op ons team, we mee konden kijken naar een nieuwe gouden mand voor jou.

Binnen de familie hoorden ze ook over jouw zoektocht. Dit ging de ouders van de fokster heel erg aan het hart. Ze wilden jou zeker een kans geven om binnen de familie te kunnen blijven, maar op voorwaarde jij het goed kon vinden met hun huidige kleine hond.

Inmiddels heb je daar al een tijdje kunnen meedraaien binnen het gezin.Jij kan het prima vinden met de andere hond. Je hebt je draai al aardig gevonden op je nieuwe stek.

Je hebt je nieuwe plek gevonden!

1 gedachte op “Ik heb baas | Chase

Geef een reactie