Update Zara

Zara de knappe dame van destijds 10 maanden, vond op 1 maart 2022 haar nieuwe mandje.

Ik heb mijn draai goed gevonden bij mijn nieuwe onderkomen. Toen ik daar op d 1e dag kwam, ging er een wereld voor mij open, heel veel ruimte, nieuwe mensen, een ander hondje en ook nog paarden. Jeetje wat een indrukken allemaal.                                                                                                                                                  De andere hond, een Jack Russel dame en ik zijn snel begonnen met het aftasten van elkaar, want ja wij moesten het wel goed kunnen vinden samen. Gelukkig zagen wij elkaar wel zitten. We rennen, vliegen en spelen volop met elkaar. Als echte BFF’s delen we zelfs een mand.

Ik ben ontzettend lief en vriendelijk naar andere mensen zegt de Bazin, maar ik ben ook zeker waaks als dat van mij verwacht wordt.

Liefs Zara

Geef een reactie