Update Hugo

Wauw !!! kennen jullie Hugo nog?

Op 10 april is Hugo vanuit een asiel in Kiev, via een organisatie die meerdere honden uit het verschrikkelijk oorlogsgebied heeft gehaald, aangekomen in Nederland.

Meteen was duidelijk er voor jou een flinke weg van herstel zowel geestelijk als lichamelijk nodig was om jou weer te laten opbloeien tot een gezonde sterke kerel.

Augustus 2022

Jij bent inmiddels 13 kilo aangekomen, je krijgt een gespierde body, je vacht krijgt glans, je kale plekken zijn nagenoeg weg, je gebit knapt op door de heerlijke botten waar jij graag aan kluift. Bovenal heeft de toename van jou gewicht er voor gezorgd het losse kapotte vel op jouw borst zo mooi is genezen, de dierenarts zegt je hieraan niet hoeft te worden geopereerd.

Geestelijk merken jou baasjes ook bijna dagelijks verbeteringen.
Op het erf van de boerderij ben je goed op je gemak, nieuwe en vreemde situaties met te veel prikkels blijven voor jou nog altijd spannend, maar je doet zo je best en je verbeterde conditie zorgt voor een beter herstel vermogen.

Stapje voor stapje wordt er geoefend.

2 gedachten over “Update Hugo

Geef een reactie