Ik heb baas | Puck

Half augustus 2022 startte jij jouw zoektocht naar een nieuw mand, al snel hadden wij vele reacties op jou. Je baasje ging over tot een kennismaking en besloot jouw herplaatsing in te trekken omdat, hij het niet over zijn hart kon verkrijgen jou te herplaatsen.                                                                                                       

Op 1 september kregen wij het verdrietige bericht van jou baasje, dat hij wegens gezondheidsreden echt niet langer meer voor jou kon zorgen en of we met spoed opvang plek hadden.  Omdat Nicole zelf op dat moment in Spanje zat en dus niet met gierende banden jou kon ophalen, heeft ze in alle vroegte snel contact gezocht met een gastgezin. Haar antwoord was direct, ik maak manlief wakker, het komt goed. Een paar uur later ontving ik al een geruststellend telefoontje; Puck zit achterin de auto.                                                                      

Je bent daar met open armen ontvangen, heerlijk 2 weken tot rust gekomen en geobserveerd. De tijd voor Puck om haar horizon te gaan verbreden bij een forever home is aangebroken.

19 september ik zoek baas, op 20 september gereserveerd ivm de vele reacties op jou.   Na flink overleg is de keuze in samenspraak met het gastgezin en de sdrn gevallen op een gegadigde die in 2020 ook al een dobermann die met spoed op zoek was, heeft geadopteerd via de sdrn.

Inmiddels verblijf je een kleine week bij je nieuw mand en heb jij je in korte tijd, jezelf al weer veel eigen gemaakt samen met je nieuwe baasjes Loek en Rita. Vriendschap gesloten met de Dober dame Ja-La en de 2 prachtige kittens. Wij zijn staan net als jouw baasjes versteld van jouw  fantastisch aanpassingsvermogen in deze korte tijd.  Naast verandering van baas heb je de mooie nieuwe naam Caya gekregen. De weg naar het opgroeien als een stabiele Dobermann is ingezet.

Wordt Vervolgd.

onderstaand filmpje is Puck alias Caya met haar huisgenot Ja-La en inmiddels nieuwe vriendin Sito, eerder via de sdrn geplaatst bij Sandra.

3 gedachten over “Ik heb baas | Puck

  1. Lieve Puck alias Caya wij wensen jou alle geluk van de wereld bij jouw nieuwe baasjes Loek en Rita Greven.
    Natuurlijk ook heel veel ren en speel plezier met Ja-La.
    Bedankt jullie je hart weer openstellen voor een herplaatser.

    Onze grote dank gaat ook uit naar het gastgezin, die super snel hebben gehandeld in het belang van Puck.

Geef een reactie