Update Rivka

Update Rivka

Op 17 september vond jij op 7 jarige leeftijd je nieuwe mand, na een aantal dagen belde de baas ons op, jij sliep wel erg veel , moet ik mijzelf zorgen gaan maken. Wij vonden het wat vroeg voor zorgen, kijk het nog maar een paar dagen aan, de dame is waarschijnlijk helemaal aan het acclimatiseren op haar nieuwe plek. Niks is voor een hond dan beter ze dit in alle rust doen.

Nou dame Rivka, 4 dagen later had jij je mand wel gezien en vond je het volop tijd voor avontuur samen met de baas. Dus hoppa daar gingen jullie, op bezoek bij opa in het bejaarden huis. Ja, jij moest natuurlijk getoond worden, want opa heeft immers ook een Doberhart. Vele harten heb je daar doen smelten met je grote bruine ogen. Hup door naar het bos, dat is inmiddels jou favoriete plek geworden en een plons in het water maakt de wandeling voor jou compleet.

We kunnen wel zeggen jij je draai behoorlijk hebt gevonden en samen met de baas volop geniet.

Stati

Geef een reactie