In Memoriam | Dani

Vandaag ontvingen wij het intens verdrietige nieuws, jij afgelopen woensdag door een noodlottig ongeval ernstig gewond bent geraakt. Jouw baasjes en de dierenarts hebben alles gedaan wat in hun macht lag om jou er bovenop te krijgen, jij hebt gevochten, maar in de nacht ging het als maar slechter met jou en is er besloten jou vredig te laten gaan.

Vrede jij geen pijn meer hebt, intens verdriet jou al te moeten missen, een gat in ons hart wat moet helen met de tijd.

Danger jij vond in juni 2022 via de middeling van de SDRN bij ons jouw nieuwe warme mand, jij kreeg van ons een nieuwe naam; Dani, je kreeg van ons een geweldige nieuwe start, wij hebben ontzettend van elkaar genoten.

Rust zacht lieve Dani

16 okt 2018- 13 okt 2022

Je baasjes

9 gedachten over “In Memoriam | Dani

Geef een reactie