GERESERVEERD| Rex

Rex is een reu 16 maanden ( 21-08-2021) – Black and tan – Niet gecoupeerd aan oren en staart – Gecastreerd – Kan met andere honden – kan niet met katten – kan met grote en kleine kinderen – kan 4 uur alleen thuis zijn – kan mee in de auto – Bench gewend

Rex verblijft sinds 23 oktober 2022 in de opvang van de SDRN

Helaas bleek kort na mijn aankomst bij het gastgezin dat ik moeite had met plassen en zelfs bloed in mijn urine had. Natuurlijk ben ik direct gecontroleerd door een dierenarts en die constateerde waar wij al bang voor waren; een fikse blaasontsteking. Naast een pittige antibioticakuur, zijn ze hier ook direct gestart met verse vleesvoeding en ondersteunende supplementen om mijn zuurgraad te verlagen en mijn gehele immuunsysteem te optimaliseren. Inmiddels heb ik er een controle opzitten en ga ik de goede kant op. Ik ben nog niet helemaal waar ik moet zijn, maar in korte tijd hebben we grote vorderingen gemaakt.

Update 13 november 2022: Yes Yes, mijn PH waarde in mijn urine is volgens onze eigen tussentijdse metingen nu prima in orde. Over een paar dagen ga ik nogmaals ter controle naar de dierenarts en ik duim hard dat er dan groen licht is voor mij.  We gaan dus wel al uitkijken naar een nieuwe mand voor mij.

Update 16 november 2022: FEEST! Ik ben helemaal een gezonde kerel! De dierenarts heeft mij en mijn urine nagekeken. PH 5, tip top dus!  geen Struviet meer te vinden. Met grote complimenten van de dierenarts wij jou in ruim 3 weken tijd met voeding en ondersteuning zover hebben gekregen. Ik ben goed toegenomen in gewicht en glim als een spiegel. 

Ik ben klaar voor een nieuwe baas. Lees mijn hele verhaal en ontdek hoe een super leuke sociale kerel in ben. KLIK HIER

5 gedachten over “GERESERVEERD| Rex

  1. Wij zijn super trots op het gastgezin, met zoveel liefde en passie gewerkt aan zijn gezondheid en de goede begeleiding van Rex. Rex verdiend keihard een geweldige nieuwe mand en hun een extra pluim!

  2. Wij willen graag Rex adopteren. Wij hebben al eens een Dobermann gehad. Wij wonen in Nh. Eengezinswoning met afgesloten tuin. Gezin met 2 kinderen 12 en 14.Altijd iemand thuis.

Geef een reactie