In de opvang van de SDRN | Keira

Vandaag 19 november 2022 hebben we Keira opgehaald voor onze opvang.

We zijn heel blij, wij haar nu onder onze hoede hebben.                                                    Ze heeft duidelijk veel stress ondervonden de laatste periode thuis wegens de gezondheidsredenen van haar baasje.

Door alle stress heeft ze momenteel flink ondergewicht, ze is erg gespannen en onzeker. Logisch na 4 jaar in een vertrouwde omgeving, ineens je leven op zijn kop in een nieuwe omgeving.

Heel voorzichtig laat ze zich aaien en heeft ze inmiddels genoten van 2 kleine maaltijden. Wij gaan haar de komende periode 5 tot 6 keer daags porties vers vlees voeding aanbieden om zo de maag niet gelijk te overbelasten en haar rustig te laten aankomen. Verder zijn we gelijk gestart met een goede prebiotica, groenten mix en Bonebroth om haar immuunsysteem zo goed mogelijk te gaan ondersteunen.

Maandag gaat ze voor een algehele check met ons mee naar de dierenarts.

Keira heeft voorlopig veel begeleiding en rust nodig, die wij haar uiteraard gaan bieden.

Wordt vervolgd!

4 gedachten over “In de opvang van de SDRN | Keira

  1. Goedenavond,ik ben al heel wat jaren lid van Dobermannrescue mijn Dober Jay heb ik ook via jullie gekregen een schat van een hond! een super sociale hond hij vind echt alle honden leuk dus als jullie omhoog zitten voor een opvang kunnen jullie me altijd benaderen

Geef een reactie