GEPLAATST | Jaxx

Jaxx is een reu van 16 maanden (08-08-2021) – niet gecoupeerd aan oren en staart – niet gecastreerd – kan met andere honden – kan met kinderen – kan niet met katten – kan (na gewenning) paar uur alleen thuis zijn (in bench) – kan in de auto.

Hallo Dobermannvrienden, hier ben ik weer! Ik dacht vanuit de opvang waar ik sinds 15 oktober verbleef, mijn geweldige nieuwe thuis te hebben gevonden afgelopen week. Helaas is het totaal niet verlopen zoals ik en de SDRN hadden verwacht en ben ik inmiddels terug bij het gastgezin sinds vrijdag 18 november.

Gelukkig voelde het voor mij als thuiskomen na een paar dagen vakantie, ik had mijn draai zo weer gevonden.

Waarom ben ik terug? Tja, het opbouwen van het alleen thuis zijn in combinatie met het gebruik van een bench is toch pittiger dan verwacht! Ik ben dus te snel alleen gelaten en ook nog zonder een bench, tegen al onze adviezen en afspraken in! (De bench was door het gastgezin juist voor 1 à 2 uurtjes opgebouwd als veilige haven voor mij) Dit heeft ertoe geleid dat ik mij eigendommen heb toegeëigend die niet van mij waren en ze ook nog een ander uiterlijk heb gegeven dat niet in de smaak viel bij het gezin.

Update 27-11-2022 | GERESERVEERD

2 gedachten over “GEPLAATST | Jaxx

 1. Och… Arme Jaxx!
  Wat jammer.
  Wel fijn dat hij weer even terug is om bij te komen.
  Het kost gewoon veel tijd om te wennen aan alles, en dit was van alles te veel in te korte tijd.
  Wij hopen dat hij snel een thuis vindt, maar ook een geduldige baas, die dat ook begrijpt. (Misschien de leeftijd ook onderschat?)
  Wij duimen voor hem!

Geef een reactie