update Keira | in onze opvang

In onze opvang sinds 19 november 2022

Keira heeft het zwaar, ze is veel vertrouwen verloren in het gewone dagelijkse leven.

De eerste dag in de opvang liet ze zich niet benaderen zonder te verstijven van angst, zo verdrietig om te zien. Inmiddels staat ze het toe we haar heel zachtjes kriebelen achter haar oortje en durft ze aan de lijn even mee te lopen naar buiten voor een plas. Al de weg naar binnen stuken vlotter verloopt omdat, ze dan haar veilige haven binnen al weer ruikt.  Een paar keer per dag hele kleine stukjes naar buiten, gevolgd door weer veel rust, slaap en meerdere voedings momenten, daar zijn wij voor nu al super tevreden mee!    

Om haar angst en onzekerheid extra te ondersteunen heeft het gastgezin een Bach Bloesem remedie laten samenstellen.

Door haar ondergewicht heeft ze ook moeite om haar lichaam op temperatuur te houden, naast een mand gevuld met heerlijk dikke dekens; als extra een kruik voor haar in de mand, zodat ze zelf nog meer warmte kan opzoeken als ze wil. Voor het even naar buitengaan heeft ze een fijne jas, het is spannend, maar ze laat het toe we haar deze aantrekken; de lieverd. Ze laat zich stapje voor stapje voor stapje beter benaderen.

Verder heeft ze een knuffelbeer gekregen, hier is ze groots mee en draagt hem inmiddels met haar mee en tut erop.

Groot pluspunt, mevrouw vind haar vers vlees maaltijden aangevuld met groetenmix en bone broth, die ze verdeeld over de dag heen krijgt heerlijk en heeft inmiddels mooie ontlasting.

A long why to go, but whe keep going Keira!

Wordt vervolgd

2 gedachten over “update Keira | in onze opvang

  1. wat in de wereld is er met deze mooie dobber gebeurt???deze vraag heeft mij de hele nacht bezig gehouden en moet ik weer aan onze laatste dobber denken de 7e in rij die wij gehad hebben in 40 jaar deze hebben wij op 2 januari 2014 in huis gehaald tijdelijk blind een hersenschudding zwaar getroumatiseerd en enige schade door ??aan zijn lichaam en ook zeeeer angstig maar met veel tijd en liefde is hij toch een zeer lieve vriend geweest in de 8 jaar dat hij bij ons mocht zijn

  2. Arme Keira, meisje toch, heeft een ontzettende knauw gehad van de verwarring die haar baasje aan haar getoond heeft. ze zal moeten resetten en daar gaat een hele tijd over heen. Het gaat nu éénmaal niet sneller dan dat het gaat. J e kunt dit niet forceren. Gelukkig kan ze weer met smaak eten, dat is zeker positief te noemen. En ik hoop ook dat de druppels aanslaan. Geborgenheid is wat ze nu nodig heeft en dat is wat ze nu ook krijgt.

    Louise

Geef een reactie