Update Georgea | in de opvang van de SDRN

Georgea teef van 7 jaar | in de opvang van de SDRN sinds 12-12-2022

Graag laten we weten Georgea een hele goede nacht heeft gehad.

Dierenopvang Ravenstein had ons al verteld ze bij hun de nachten geen last had van urine verlies, (zoals hun was vermeld door de familie en wij ook als informatie uit het medisch dossier hebben verkregen), bij ons heeft ze haar mandje ook keurig droog gehouden vannacht.

Gisteren wilde ze continu aanvallen op haar waterbak, en dronk ze naar onze mening overdreven veel water. Vandaag zien wij hier al lichte verbetering in. Wij hebben haar gisteren gelijk van de brokken afgehaald en geven haar om de paar uur vers vlees aangevuld met extra vocht en verse groenten mix.  

Haar ontlasting was mooi vast vanmorgen, maar wij vonden het wel wat te slijmerig en rood gekleurd. Uiteraard de ontlasting netjes in een potje, en ook deze is voor de dierenarts ter controle.

Voor nu beschouwen we haar als heel bescheiden, rustig en een vreselijk lieve kroeldoos. Ze laat het perfect toe, wij haar neusje meerdere malen per dag insmeren met honingzalf en ook haar jas vind ze geen probleem om aan en uit te trekken!

Wordt vervolgd!

SDRN | Steun ons werk

2 gedachten over “Update Georgea | in de opvang van de SDRN

Geef een reactie