Update | Keira

 

Keira verblijft sinds 19 november 2022 in de opvang van de SDRN

Allereerst wil ik graag iedereen bedanken die wat in mijn schoen heeft gedaan.

Ik ga lichamelijk zeer goed vooruit, ik krijg zoals ze dat gewoon oer-Hollands zeggen, spek op de botten en lekker ronde billen. Ik krijg steeds meer energie en kan mijn lijf zelfstandig op temperatuur houden.

Bij het gastgezin zijn we gestart, met gedoseerd meer prikkels van de buitenwereld aan mij aan te bieden. Dat is voor mij nog steeds heel erg spannend, maar ik ervaar sneller vertrouwen in mijn lijfje.                   

Ik zal jullie zeker laten weten hoe dat allemaal gaat verlopen.

We hopen in het nieuwe jaar te kunnen zeggen, het voor mij tijd wordt ik mijn tijdelijke huisje kan gaan inruilen voor mijn forever home.

Voor nu wens ik iedereen hele fijne dagen en ben ik heel dankbaar met alle lieve feedback van jullie kant.

Liefs Keira

Wordt vervolgd!

2 gedachten over “Update | Keira

  1. Wat fijn dat ze goed aansterkt!
    En geweldig dat deze mensen zich zo inzetten voor haar herstel! Dat toont karakter, en een ‘lange adem’. Ook w.b.t. Keira..
    Ze zal binnenkort nog meer op mensen vertrouwen.
    Super!❤

Geef een reactie