Ik heb baas | Jaxx

Jaxx een reu van 8 augustus 2022.

Jaxx is op 18 november in de opvang van de SDRN gekomen.

Na een kort avontuur op een ander adres, bleek jij niet de juiste tijd had gekregen om te wennen op je nieuwe plek. Jij kwam terug bij het gastgezin en jouw zoektocht naar een nieuwe mand werd opnieuw ingezet.

Al snel een reactie, een leuk gezin is met jou komen kennismaken, ze gingen zonder jou op ons advies, weer op huis aan om er nog eens goed over na te denken. Al snel bericht van hun zijde ze jou heel graag wilde adopteren.

Op 4 december ben je opgehaald om mee te gaan naar je nieuwe mand. Bij thuiskomst was alles voor jou in gereedheid gebracht, zelf je voerstandaard was al voorzien van jouw nieuwe naam Scotty.

Inmiddels verblijf je hier 14 dagen, ze zijn al gek met jou, je hebt nog een weg te gaan om van alles bij te leren, maar daar gaan ze in het nieuwe jaar extra mee aan de slag op de hondenschool. Met de kinderen kan jij het erg goed vinden, en zoekt hun regelmatig op voor een speel moment of om heerlijk gezellig bij te gaan liggen.

Wordt vervolgt!

1 gedachte op “Ik heb baas | Jaxx

Geef een reactie