In Memoriam | Tony

11 januari 2023

27 Februari 2016, de dag jij ons gezin kwam verrijken.                         

Aanvankelijk was er met jouw geen land te bezeilen. Wandelen aan een lijn had jij nog nooit gedaan en wist ons dus alle kanten op te trekken en enorm uit te vallen bij het zien van andere honden. Spoedig volgde wij onze weg naar een hondenschool, helaas na 3 maanden daar lessen gevolgd te hebben, werd ons verzocht niet meer te komen. Er was geen vooruitgang en de rest van de groep raakte onrustig van jou. Ja en dan, teleurgesteld, maar zeker de moed niet in de schoenen, zelf aan de slag.                                                                                                                                                     

Na ruim een jaar zagen wij goede vooruitgang en hebben wij nogmaals een poging gewaagd bij een andere hondenschool. Yes hier waren wij als team op ons plek, kregen we ruimte om te trainen en meer te groeien. Tijdens de jaarlijkse testen behaalde jij zelf de 2e prijs. Wat zijn wij trots op wat wij samen hebben bereikt. Een herplaatser kost tijd, geduld en doorzettingsvermogen, maar mensen besef hoeveel liefde en vriendschap je hier voor terug krijgt.

November 2022 jij moest hoesten en braken. De vreselijke diagnose volgde, jouw hartspier werkte nog maar voor een derde.  De medicatie heeft jou nog even op de been gehouden, maar woensdag 11 januari 2023 ging het niet langer meer en hebben wij jou moeten laten gaan.

Tony wij gaan jou ontzettend missen. Voor ons een periode van rouw, verdriet en leegte.

Rust zacht mooie kerel

Je baasjes

8 gedachten over “In Memoriam | Tony

  1. Tony , we gaan je missen . We kwamen je wekelijks tegen op onze wandelingen en wat was het leuk hoe je samen met Mona verder stapte zij aan zij …
    Sterkte Leon en Joke

Geef een reactie