In onze opvang | Nico

Zondag 15 januari, is Nico een reu van 3,5 jaar in onze opvang gekomen.

De auto rit van Gouda naar Oostrum heeft Nico zich zeer keurig gedragen. Bij aankomst op zijn nieuwe tijdelijke adres, heeft hij heerlijk de tijd gehad om het huis in grote lijnen te verkennen. Daarna is hij even mee de polder in geweest samen met de dobermann dame van het gastgezin. Gewoon even ontspannen, rennen en vliegen om vervolgens heerlijk je welverdiende rust te nemen van alle nieuwe indrukken.

Nico’s eerste nacht: Nico heeft een zeer goede nachtrust gehad, we hebben hem niet gehoord en werd wakker op de zeer schappelijke tijd van 6.30 uur.

Onze eerste indruk: Nico is een zachtaardige vrolijke kerel met een 24 uurs kwispelmodus. Nico heeft behoefte aan ruimte in zijn persoonlijke zone, geef je hem even die kans samen met wat lekkers, dan staat hij zeer snel open voor een ware vriendschap!

We gaan hem eerst helemaal tot rust laten komen en zijn gedrag observeren.  Bovendien heeft Nico een fikse oorontsteking, waar hij al voor onder behandeling was. Wij nemen uiteraard deze zorg verder over.

Nico is tot nader bericht nog niet beschikbaar voor herplaatsing!

1 gedachte op “In onze opvang | Nico

Geef een reactie