Ik heb baas | Luna

Het recente verleden….

Luna een teefje van 2 jaar, startte op 13 januari haar zoektocht naar een nieuwe mand. Al snel volgde er een hele fijne reactie, helemaal vanuit Portugal. Hoe bijzonder, van oorsprong ben jij jouw zoektocht naar een baasje daar begonnen, met nu het vooruitzicht je teruggaat naar jouw thuisbasis.

Na een goed telefonisch overleg tussen beide partijen, mochten we Luna op gereserveerd zetten.

Vrijdag 27 januari, aankomst van jouw toekomstige baas in Nederland. De kennismaking is super goed verlopen. Jullie blijven samen nog een aantal dagen in Nederland om aan elkaar te wennen, alvorens de verhuizing definitief wordt doorgezet richting het zonovergoten Portugal.

Uitgaande van het positieve: is er een terugvlucht geboekt voor jullie samen op 13 februari.

YESSSS positief nieuws vandaag!

Luna heeft samen met haar baasje een goede vlucht gehad naar Portugal.

De eerste kennismaking met alle gezinsleden en de andere honden is perfect verlopen. Haar ontdekkingstocht in haar nieuwe omgeving is ze samen met de andere Dobermann vast gestart, we denken het op korte termijn partners in crime worden.

Wordt vervolgd.

1 gedachte op “Ik heb baas | Luna

Geef een reactie