Ik heb baas | Boris

Boris is een reu van 2,5 jaar (21-06-2020)

Boris jij startte jouw zoektocht op 3 februari 2023.

Voor jou kwam er op 11 februari 2023 een liefdevolle reactie binnen van gegadigden vanuit België, die in 2016 Dobermann Tony via de SDRN adopteerde. Ondanks het nog grote verdriet en gemis van het verlies van Tony op 11 januari 2023, verlangde hun hart er naar om weer een dier een tweede kans te geven.

Zondag 12 februari zijn ze vanuit België afgereisd naar het Hollandse Waverveen om met jou kennis te maken. Yes, er was een wederzijdse klik en na een emotioneel afscheid tussen beide partijen, voor jou de tijd aangebroken om samen met je nieuwe baasjes af te reizen naar je nieuwe mand.

De twee uur durende reis heb jij je voorbeeldig gedragen. Thuis aangekomen heb jij uitgebreid de woning en de tuin een inspectie beurt gegeven. De eerste nacht kwam jij rond 04.30 met een lichte blaf, vrouwtje eruit, jij moest een flinke plas doen en bent daarna voldaan weer tot 7.00 uur in slaap gevallen. Bij opkomst een blije begroeting aan jouw nieuwe baasjes. De nachten erna hebben ze jou niet gehoord.

Je bent samen met je baasjes in alle rust aan het wennen aan je nieuwe omgeving.

Wordt vervolgd.

1 gedachte op “Ik heb baas | Boris

Geef een reactie