Ik heb baas | Olaf

Olaf is een reu van 2,5 jaar(30-05-2020)

20 januari 2023 startte jij jouw zoektocht naar een nieuwe mand. Al snel volgde er een fijne reactie. Tijdens de eerste kennismaking op jouw oude locatie was er direct een klik. Jouw oude baasje is daarna samen met jou gaan kijken waar je zou komen te wonen, ook daar een super match!

Op 12 februari 2023 ben jij daadwerkelijk naar jouw nieuwe mand verhuisd.

Namens Olaf:

Ik woon nu alweer 2 weken bij Richard en Inge en dat gaat best goed, al zeg ik het zelf. Ik word erg verwend. Ik heb hier al veel nieuwe vrienden gemaakt. ’s Nachts heb ik wel een beetje heimwee, ik was gewend om met mijn broertje te slapen en nu ben ik alleen. Het is hier zo stil in dit huis, dus af en toe moet ik even huilen.  Maar dan hoor ik Richard roepen dat het goed is en ga ik gewoon weer naar mijn mand. De strijd om de bank heb ik na een paar dagen al gewonnen, haha ! Maar mijn eigen mand ligt toch het lekkerst.

In de 1e week mocht ik een keertje mee met Inge. Zij loopt al bijna 10 jaar mee met HuisdierenServiceAmersfoort voor een wandeling met de honden in Birkhoven of in Soesterduinen. Ik zat voor de zekerheid aan de lange lijn. Ik vind het prachtig, zoveel kameraden om mee te rennen en te spelen, een heel uur lang! Ik was gesloopt na die tijd, Pfftt! Met Richard heb ik al veel kilometers gemaakt. Ik bof, hij vindt lange wandelingen maken leuk om te doen. En vaak mag ik dan ook een stuk loslopen, da’s pas fijn joh!

Binnenkort komt Jori (mijn oude bazin) een keer op bezoek, ik kijk er naar uit. 

Ik wil de SDRN heel hartelijk danken voor de hulp bij het vinden van een nieuw thuis.

Poot, Olaf

4 gedachten over “Ik heb baas | Olaf

  1. Hallo Olaf, van harte gefeliciteerd met jou nieuwe warme mandje, ook jou baasjes van harte gefeliciteerd met hun nieuwe aanwinst, geniet samen nog erg veel van jullie samenzijn met een uitstekende gezondheid.
    Met vriendelijke groeten.
    Leon – Jo en onze Dober Boris.

Geef een reactie