Update Georgea | Gereserveerd vanuit de opvang van de SDRN

Hallo lieve mensen, het is even stil geweest rond mij, maar dat wil niet zeggen dat ik, de SDRN en het gastgezin stil hebben gezeten. Mijn zelfvertrouwen en gezondheid hebben een enorme boost gekregen de afgelopen periode, maar helaas bleef een reactie op een forever home uit.

Het recente verleden……….

De bekende volgers van de SDRN weten dat ik sinds 12 december 2022 in de opvang verblijf, omdat mijn huidige vertrouwde leventje totaal onverwacht op zijn kop stond toen mijn bazin, met wie ik al bijna 7 fijne jaren heb gedeeld, overleed. Voor mij werd met spoed twee weken onderdak verzorgd door dierenopvang Ravenstein om van daaruit verder te kunnen zoeken. Al snel kwam er groen licht; de SDRN wilde mij met liefde tijdelijk alle zorg bieden en onderbrengen bij een gastgezin.

Behalve dat de wereld onder mijn voeten was weggevallen, kwam ik met een behoorlijke medische rugzak en flink ondergewicht in een nieuwe omgeving terecht. Liefdevolle opvang, verzorging en uitgebreid onderzoek door een dierenarts, heeft ervoor gezorgd dat ik weer zelfvertrouwen heb, gezond ben verklaard, goed in gewicht ben aangekomen en happy in het leven sta! Daarom is mijn zoektocht naar een forever home op 19 januari 2023 van start gegaan.

Ondanks dat bekend was dat ik weer happy in het leven sta en een senior dame ben die blaakt van de vrolijkheid en energie, kwamen er maar geen reacties op mij. Ik begrijp heel goed dat het adopteren van een oudere hond, die medicatie gebruikt tegen incontinentie, niet iedereen aanspreekt. Maar, zoals het spreekwoord luid: geduld wordt beloond!

Twee fijne reacties, zomaar in korte tijd achter elkaar, beide zeer liefdevol. Ik heb met beide mogelijk toekomstige baasjes kennis mogen maken en had met allebei een warme klik. Met de een matchte het beter met de al aanwezige hond en dit was een huisje zonder katten, waar ik toch best fel op kan reageren. Na rijp beraad heeft het SDRN-team en het gastgezin besloten deze laatste plek te kiezen waar de minste kans is op (mogelijk) negatieve prikkels voor mij.

Ik moet nog heel even geduld hebben voordat ik mag gaan verhuizen, want mijn nieuwe baasjes hebben nog een korte vakantie in de planning. Om de overgang voor mij zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, is besloten dat ik rond 11 maart ga uitvliegen naar mijn forever home. Als ik eenmaal op mijn nieuwe plek ben, horen jullie zeker weer van mij!

Wordt vervolgd.

Geef een reactie