Ik zoek baas | Nico

Nico wacht met smart op jou!

Nico is een gecastreerde reu van 3,5 jaar (3 augustus 2019)

Hallo toekomstige baas, mijn naam is Nico! Bij de bekende SDRN aanhangers is het reeds bekend dat ik sinds 15 januari in de opvang verblijf en enkele medische problemen heb gekend.

Ik had namelijk een ontsteking aan mijn oor die bleek te zijn veroorzaakt door de gist Malassezia Pachydermatis. Mijn gebit bevatte de nodige tandsteen en tandvleesontstekingen en ik had een klein bultje op mijn voorpoot. De SDRN, het gastgezin en de dierenarts hebben ervoor gezorgd dat de medische aandoeningen zijn behandeld en dat ik weer tiptop in orde ben.

Al enige tijd maak ik kenbaar dat ik inmiddels in blakende gezondheid verkeer, maar niemand lijkt tot op heden te vallen voor mijn geweldige charmante looks. Komt dit omdat er over mij wordt gezegd dat ik een kerel ben met een gouden hart, die soms wat onzeker kan zijn voor het onbekende? Of schrikken jullie terug omdat ik brokvoeding niet optimaal kan verteren?

Ik wil benadrukken dat ik voor het eigen gezin een toppertje ben. Als je mij kunt lezen, ben ik buiten zeer goed te begeleiden aan de riem. Na een korte kennismaking met andere honden  ben ik een ware gentleman met een zeer hoge kwispelmodus. Verder heb ik een enorme will to please en bezit ik een speurneus van onschatbare waarde. Ik kan prima een paar uur alleen thuis zijn en samenwonen met een andere hond van het vrouwelijk geslacht is voor mij een yes!

Over mij kun je nog meer lezen op KLIK HIER

Ik zou maar eens snel achter je computer kruipen om een leuke voorstelbrief aan mij te schrijven. Deze kun je sturen naar info@sdrn.nl. Kort en krachtig is prima, we gaan elkaar toch heel snel in het echte leven ontmoeten. Ik zal jou dan tonen hoe ik met een lekkertje binnen no time jouw maatje wil zijn.

Tot snel!

Nico

1 gedachte op “Ik zoek baas | Nico

  1. Lieve Nico,
    Je bent een zo’n lieve kanjer, een heel vrolijke peer. Bij ons met veel plezier en liefde opgevangen. Nu klaar voor een nieuwe gouden mand en die gun ik je zo! We blijven hopen op een mooie reactie!
    Liefs Mariëlle

Geef een reactie