Ik heb baas | Jane

Jane een teef van 22 maanden (23-04-2023)

Jane startte haar zoektocht op 26 februari 2023.

Binnen enkele uren een volle mailbox met allemaal liefdevolle reacties (vanuit reeds ingeschreven en nieuwe gegadigden) voor jouw. Het SDRN-team heeft al snel besloten jou op gereserveerd te zetten, er is immers maar één Jane.

Samen met de oude eigenaar hebben we de reacties besproken, ze vonden er zelf één al snel uitblinken. Mensen die al sinds de oprichting van de SDRN ons keer op keer weten te vinden voor een dobermann en momenteel de dobermann reu Athos via ons een warm thuis hebben geboden, dat sprak hun erg aan.

Na een fijn telefonisch gesprek is er een afspraak gepland op zaterdag 4 maart om kennis te gaan maken met Jane.

Een geweldige klik zaterdag met de nieuwe baasjes en met dobermann Athos. Onderling besproken Jane direct mee mocht naar haar nieuwe mand.

1 gedachte op “Ik heb baas | Jane

Geef een reactie