In de opvang van de SDRN | Yara gereserveerd

Yara is een teef van bijna 2 jaar.

Yara is vandaag (20-03-2023) in de tijdelijke opvang van de SDRN gekomen.

We gaan haar in alle rust laten wennen aan haar nieuwe omgeving en observeren.

UPDATE 6 april 2023

Ondanks wij hadden vermeld, we haar eerst rustig wilde observeren en ze nog niet beschikbaar was voor herplaatsing hebben we vanuit ons bestand met ingeschreven diverse mooie reacties mogen ontvangen. Na er een aantal te hebben gesproken, hebben wij er één gegadigde uitgekozen om te komen kennismaken met Yara.

Deze mensen zijn onlangs geweest voor de 1e kennismaking, welke zeer positief is verlopen. Binnenkort volgt er een 2e beslissende kennismaking. Wij hebben een goede hoop, ze haar nieuwe mand heeft gevonden.

Voor nu gereserveerd en we nemen GEEN nieuwe reacties meer aan voor nu.

Wordt vervolgd

Geef een reactie